Вдъхновяващ дневник за влизане във форма

  • Автор:Борислава Люцканова

"Защо създавам този дневник?

Знаеш, че във "Вдъхновения" сме издали много книги с полезни хранителни протоколи, които може да решат специфични здравословни проблеми. През годините се срещам с много жени, които успяват да се справят с тяхна помощ. Успяват да приложат протокола на практика и значително да подобрят здравословното си състояние. За съжаление, срещам се и с такива, които въпреки големия набор от полезна информация в книгите и статиите ни, не успяват.

Тези, които не успяват, не са по-немотивирани или по-неподготвени от тези, които успяват. Макар че немалка част от тях си мислят, че са се провалили, че нямат воля, че нямат мотивация. Всъщност волята и мотивацията нямат чак толкова голямо значение. Защото определяща тук е дисциплината. Мотивацията ни помага да започнем, но дисциплината е тази, която ни помага да продължим. Точно затова разработих този дневник. Това, с което ще ти помогне, са инструментите за изграждане на дисциплина. Базирани са на дългогодишния ми опит и наблюдения по спазването (и неспазването) на конкретна програма.

Лично на мен изградените навици и дисциплина (да тренирам, да се храня здравословно и да пия достатъчно вода, да си почивам) ми помагат да остана в баланс дори и в най-стресови моменти. А като собственик на няколко бизнеса и родител на двама тийнейджъри, които последната година учат дистанционно, предполагам се досещаш, че не е като да ми липсват такива. Твърдо вярвам, че правилната дисциплина и изградените навици определят дали ще запазиш баланса. И най-вече - в трудните ситуации ни помагат да се движим напред."
Борислава Люцканова

След една година ще ти се иска да си започнала от днес!

Вдъхновяващ дневник с цялостна система за постигане на важните за теб цели. Плюс последваща програма за следване, за да достигнеш до изграждане на наистина устойчиви и дълготрайни здравословни навици.

Вдъхновяващият дневник ще ти помогне да създадеш и следваш своята лична програма с лекота. Написан с много топлина и разбиране за емоционалния свят на една жена, защото всички познаваме лутането между еуфорията и спада на ентусиазма. Този дневник ще бъде най-добрият ти приятел в миговете, когато ти се иска да се откажеш, и ще ти помогне да продължиш напред.

Характеристики +
Автор:
Борислава Люцканова
Страници:
192
Издателство:
Вдъхновения
Корица:
Твърди
Година:
2021
Език:
Български
ISBN:
3800501303993
Подробно описание +

В дневника ще откриете още:

 

  • 35 страници пълно описание на програмата. В тях си говорим и за връзката между ума и тялото, магическата сила на ритуалите и навиците, как да се справим със самосаботажа, как да процедираме, когато еуфорията си отиде и още, и още;
  • седмични и месечни цели - напътствия как да определиш важните за теб цели и място за проследяване на седмична и месечна база;
  • ежедневна програма - страничка за всеки ден от програмата, за да ти е по-лесно да следиш прогреса; 
  • мотивиращи мисли за доза вдъхновение, които ще са ти от полза в трудните моменти.

Доставка +

Доставка

 

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 3 до 5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

 

Плащане с наложен платеж или банков превод!

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни! 

Доставката се изчислява автоматично от системата на куриерска фирма „Спиди”.

Ориентировачната цена на доставка до офис на „Спиди3.40 лева.

Ориентировачната цена на доставка до адрес със „Спиди4.20 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

Тази сума може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, както и населеното място на получателя.

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

 

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.