Тигър

  • Автор:Поли Кларк

За да напише тази въздействаща история за едно от най-величествените животни – амурския тигър, авторката Поли Кларк се подлага на сериозна подготовка. Работи в зоопарк в Единбург и пътува до студените гори на Сибир, където изучава пътя на тигрите.

Резултатът е детайлен, достоверен, но и поетичен разказ, който сякаш ни пренася на сантиметри от могъщото животно. Неговата трагична съдба - застрашен от изчезване след ожесточено бракониерство, се смесва с тази на няколко души.

Фрида Блум е природолюбителка, пристрастена към болкоуспокояващите, злоупотребява и с морфин, заради което губи работата си. Томас е руски природозащитник и безволев любител на животни, запокитен от властния си баща в пустошта на Сибир. Едит пък е наследница на стар шамански род, която е сляла съществуването си с могъщата гора, за да избяга с детето си от тегобите на обществото.

18,00 лв. 16,20 лв.
Характеристики +
Автор:
Поли Кларк
Страници:
288
Издателство:
Кръг
Корица:
Мека
Година:
2020
Език:
Български
ISBN:
9786191580903
Доставка +

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди” или "Еконт"  в рамките на работното време на куриерските фирми.  

Срок за доставка – 3-5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” или "Еконт" обслужват по график.

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

 

Минимална цена на поръчка – 8,00 лв

Плащане с наложен платеж или банков превод!

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни!

Доставка за страната до арес със "Спиди" :3.50 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Спиди": 3.00 лв.

Доставка за страната до арес със "Еконт": 4.90 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Еконт": 3.50 лв.

Безплата доставка над 50.00 лв.

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!