Тигър

  • Автор:Поли Кларк

За да напише тази въздействаща история за едно от най-величествените животни – амурския тигър, авторката Поли Кларк се подлага на сериозна подготовка. Работи в зоопарк в Единбург и пътува до студените гори на Сибир, където изучава пътя на тигрите.

Резултатът е детайлен, достоверен, но и поетичен разказ, който сякаш ни пренася на сантиметри от могъщото животно. Неговата трагична съдба - застрашен от изчезване след ожесточено бракониерство, се смесва с тази на няколко души.

Фрида Блум е природолюбителка, пристрастена към болкоуспокояващите, злоупотребява и с морфин, заради което губи работата си. Томас е руски природозащитник и безволев любител на животни, запокитен от властния си баща в пустошта на Сибир. Едит пък е наследница на стар шамански род, която е сляла съществуването си с могъщата гора, за да избяга с детето си от тегобите на обществото.

Характеристики +
Автор:
Поли Кларк
Страници:
288
Издателство:
Кръг
Корица:
Мека
Година:
2020
Език:
Български
ISBN:
9786191580903
Доставка +

Доставка

 

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 3 до 5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

 

Плащане с наложен платеж или банков превод!

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни! 

Доставката се изчислява автоматично от системата на куриерска фирма „Спиди”.

Ориентировачната цена на доставка до офис на „Спиди3.40 лева.

Ориентировачната цена на доставка до адрес със „Спиди4.20 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

Тази сума може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, както и населеното място на получателя.

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.