Тарзан - том 1

  • Автор: Едгар Райс Бъроуз

Издателство „Изток-Запад“ представя в поредицата Библиотека „Върхове“  първи том от историята за Тарзан на  Едгар Райс Бъроуз. 

Романът „Тарзан, храненикът на маймуните“ е публикуван за пръв път през октомври 1912 г. в сп. All-Story Magazine, а като самостятелна книга през 1914г. Историята добива изключителна популярност и Бъроуз пише общо 25 продължения за приключенията на Тарзан чак до 40-те години. 

Образът на дивото дете, отгледано от маймуни вдъхновява множество книги от други автори, както и голям брой екранизации за големия и малкия екран – от ерата на нямото кино до днес. 

Най-новата екранизация по мотиви от исторята на Едраг Бъроуз излиза по кината в началото на юли 2016. Лентата „Легендата за Тарзан“ (The Legend of Tarzan) e под режисурата на Дейвид Йетс. В ролята на Тарзан се превъплъщава Александър Скарсгард, а Марго Роби е Джейн.  

24,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 24,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начин на плащане
Характеристики
Автор:
Едгар Райс Бъроуз
Страници:
400
Издателство:
Изток - Запад
Корица:
Твърда
Година:
2016
Език:
Български
ISBN:
9786191528899
Доставка

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди” или "Еконт"  в рамките на работното време на куриерските фирми.  

Срок за доставка – 3-5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” или "Еконт" обслужват по график.

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

 

Минимална цена на поръчка – 8,00 лв

Плащане с наложен платеж или банков превод!

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни!

Доставка за страната до арес със "Спиди" :3.50 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Спиди": 3.00 лв.

Доставка за страната до арес със "Еконт": 4.90 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Еконт": 3.50 лв.

Безплата доставка над 50.00 лв.

Начин на плащане

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.