Тайните убежища

  • Автор:Жером Лубри

Изумителна, откачена и майсторски написана, тази история ще ви накара да скачате от изненада към изненада, от удивление към кошмар

 

Наскоро установилата се в Нормандия Сандрин е помолена да изпразни дома на баба си, живяла сама недалеч от брега на малък остров. Когато пристига на това сиво и студено място, Сандрин открива няколко възрастни обитатели, живеещи в нещо като затворено общество...

Характеристики +
Автор:
Жером Лубри
Страници:
360
Издателство:
Ентусиаст
Корица:
Мека
Година:
2021
Език:
Български
ISBN:
9786191643899
Подробно описание +

Наскоро установилата се в Нормандия Сандрин е помолена да изпразни дома на баба си, живяла сама недалеч от брега на малък остров. Когато пристига на това сиво и студено място, Сандрин открива няколко възрастни обитатели, живеещи в нещо като затворено общество. Всички те описват баба ѝ като очарователен и сърдечен човек – твърдения, които са много далеч от представите на Сандрин. И все пак атмосферата на острова е изключително странна.

След няколко часа, прекарани на него, Сандрин разбира, че обитателите му пазят тайни... Нещо или някой ги ужасява.

Но защо тогава никой от тях не напуска острова? Какво се е случило с децата от набързо затворения летен лагер през 1949 г.? Коя всъщност е била баба ѝ? Няколко дни по-късно Сандрин е открита лутаща се на континента – цялата покрита в кръв, която не е нейна. Но чия е тогава?

Откъс от романа „Тайно убежище“

СЕПТЕМВРИ 2019

Франсоа Вилмен отвори вратата на аулата, предоставена му от факултета в Тур, и покани студентите да се настанят на амфитеатрално разположените пейки.
– Добре дошли – започна той, като постави лаптопа си на катедрата и го включи в мрежата. С бежовия си вълнен костюм, издължен силует, олисяло теме и добре поддържана бяла брада професорът приличаше на един известен английски актьор. Разбира се, поради младата си възраст малко от лицата, присъстващи в залата, знаеха кой е Шон Конъри. Но Вилмен поддържаше тази прилика с немалко удоволствие – забавляваше
се с тяхното невежество, както ерудитът се радва на простотията на необразования.
Изчака всички да седнат, после, когато слушателите му насочиха вниманието си към него, намали осветлението в залата и започна лекцията.
– На тази втора лекция ще ви запозная със случай от осемдесетте години, който съм нарекъл „Убежището Сандрин“. Както миналия път, първо ще изложа фактите, после ще преминем към въпросите. Предупреждавам ви, излишно е да търсите информация в интернет или да се ровите в младата си памет, за да си спомните случая. Няма следа от него никъде. И в края на лекцията ще разберете защо…

Доставка +

Доставка

 

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 3 до 5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

 

Плащане с наложен платеж или банков превод!

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни! 

Доставката се изчислява автоматично от системата на куриерска фирма „Спиди”.

Ориентировачната цена на доставка до офис на „Спиди3.40 лева.

Ориентировачната цена на доставка до адрес със „Спиди4.20 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

Тази сума може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, както и населеното място на получателя.

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

 

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.