Ще те науча как да станеш богат

  • Автор:Рамит Сети

Харчете колкото искате за лате или за театър. Преди това обаче направете правилните сметки и инвестиции, за да могат парите ви да се умножават. Така ще се освободите от чувството за вина, когато купувате нещата, които обичате.От книгата ще научите:

Как да върнете дълговете по-бързо, отколкото сте мислели за възможно;Как да си откриете инвестиционни банкови сметки без такси и с високи лихви;Как да автоматизирате финансите си така, че парите ви да отиват точно там, където ги искате;Как да правите значителни спестявания всеки месец, без да се налагат строги икономии;Как да изработите дългосрочна инвестиционна стратегия, която побеждава финансовите консултанти в собствената им игра;Как да действате без стрес в случай на големи разходи: покупка на автомобил и къща, сватба, пътешествие и пр.Как да договорите увеличение на заплатата...
24,90 лв. 22,41 лв.
Характеристики +
Автор:
Рамит Сети
Страници:
350
Издателство:
Изток - Запад
Корица:
Мека
Година:
2020
Език:
Български
ISBN:
9786190106999
Доставка +

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди” или "Еконт"  в рамките на работното време на куриерските фирми.  

Срок за доставка – 3-5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” или "Еконт" обслужват по график.

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

 

Минимална цена на поръчка – 8,00 лв

Плащане с наложен платеж или банков превод!

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни!

Доставка за страната до арес със "Спиди" :3.50 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Спиди": 3.00 лв.

Доставка за страната до арес със "Еконт": 4.90 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Еконт": 3.50 лв.

Безплата доставка над 50.00 лв.

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.