Северна светлина

  • Автор:Арчибалд Кронин

„Никой друг писател не е популяризирал Шотландия по света, както Кронин.“ 
Алан Дейвис

Хенри Пейдж, собственикът на най-стария и уважаван вестник в Хедълстън, получава щедра оферта да продаде „Северна светлина“ на лондонски магнати, които искат да наложат в родния му град всекидневник на име „Кроникъл“.

Когато разбира, че новият вестник ще бъде пълен с жълти сензации по лондонски образец, Хенри, който вярва, че пресата трябва да отразява честно и почтено новините, отказва офертата и започва дълга и трудна борба с конкуренцията - борба, която ще го изправи не само срещу "Кроникъл", но и срещу по-голяма част от населението на областта, в това число и собственото му семейство.

Но дали си струва да пожертваш всичко в името на своите идеали?

„Кронин е първокласен автор, а творбите му заслужено се радват на широка популярност.“
Time

Шотландският белетрист Арчибалд Кронин (1896-1981) е един от най-популярните и успешни автори на ХХ век. Често го сравняват с класици като Дикенс, Томас Харди и Балзак. Сред най-извесните му творби са „Цитаделата“, „Замъкът на шапкаря“, „Ключовете на кралството“, „Дървото на Юда“, „Приключения в два свята“ и „Пътят на д-р Шенън“. Книгите му са издадени в над двайсет милиона екземпляра и са преведени в много страни по света.

14,00 лв. 12,60 лв.
Характеристики +
Автор:
Арчибалд Кронин
Страници:
270
Издателство:
Фама
Корица:
Мека
Година:
2015
Език:
Български
ISBN:
9789545975110
Доставка +

Доставка

 

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 3 до 5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

 

Минимална цена на поръчка – 8,00 лв

Плащане с наложен платеж или банков превод!

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни! 

Доставката се изчислява автоматично от системата на куриерска фирма „Спиди”.

Ориентировачната цена на доставка до офис на „Спиди3.40 лева.

Ориентировачната цена на доставка до адрес със „Спиди4.20 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

Тази сума може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, както и населеното място на получателя.

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.