С чуждите мъже

  • Автор:Десислава Христова

Това е книга за жени. Красиви, некрасиви, умни, глупави, смели, страхливи, омъжени, разведени, работещи, безработни, грешни или безгрешни, направили своя избор за живот. Докато четете историите им, може да се припознаете, да осъдите, да оправдаете, да се отвратите, или да вземете пример – добър или лош. Разказите им може да ви се сторят близки или пък твърде далечни.

14,99 лв. 13,49 лв.
Характеристики +
Автор:
Десислава Христова
Страници:
256
Издателство:
Изида
Корица:
Мека
Година:
2020
Език:
Български
ISBN:
9786192350635
Подробно описание +

Аз съм тази, с която мъжът ти е в командировка. Аз съм тази, с която си пише във вайбър. Аз съм „бизнес вечерята“ му до късно. Аз съм тази, на чийто парфюм мирише.

Аз съм тази, която го кара да се смее. Аз съм тази, която го вади от битовизмите.

Аз съм тази, с която ИСКА да прави секс. Аз съм бягство от рутината. Аз съм интересното. Аз съм другата. Тази, която краде мъжа ти. Понякога за кратко. Понякога завинаги.

Това е книга за жени. Красиви, некрасиви, умни, глупави, смели, страхливи, омъжени, разведени, работещи, безработни, грешни или безгрешни, направили своя избор за живот. Докато четете историите им, може да се припознаете, да осъдите, да оправдаете, да се отвратите, или да вземете пример – добър или лош. Разказите им може да ви се сторят близки или пък твърде далечни.

С мен са, но не са мои. Чужди са, защото са женени мъже. Всъщност принадлежат ли и на жените си или просто съжителстват с тях?! Какво означава да принадлежиш на някого?! Една халка на безименния пръст ли те обвързва?!Един подпис в гражданството ли ти дава сигурност?!Това ли е гаранцията за разбирателство, за отношение, за любов?!Те са женени мъже. Но са жадни за нови емоции.Потънали в рутината… Загубили се в битовизмите…Но намерили се в мен. Днес съм Ина. Утре – Симона, Жана, Борислава, Катя и т.н.Може да съм всяка – пиарката, сервитьорката, секретарката, фризьорката, журналистката, брокерката, застрахователката, безработната…Понякога езикът ми е уличен, друг път – делови. Може да съм умна. Но може и да съм глупава.Хитра… Или наивна до безобразие…Може да съм съобразителна. Не е изключено и да съм много нагла. Един път имам принципи, друг път – приоритети. Ще ме наречете курва. Но може пък и да съм свястна жена.Чудите се защо избрах да съм любовницата. Има различни причини: Може да съм се влюбила…

Може да е стечение на обстоятелства… Разнообразявам живота си… Или пък си го уреждам финансово… Обичам свободата си…Или просто не искам да бъда нечия „завинаги в радост и тъга“…Може би в тази роля ми е по-лесно.А може би обичам да ми е трудно. Има причина да бъда любовницата, но вие няма как да я знаете. Можете само да предполагате, да ме сочите с пръст, да ме съдите, да ме обиждате. Но не бъдете твърде критични! Не знаете на вас какво ви е подготвил животът. Днес сте женена жена, утре може да сте от другата страна. Днес преподавате морал, утре извършвате грях. Разрешавам ви да хвърлите камък по мен само ако сте безгрешни.

Доставка +

Доставка

 

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 3 до 5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

 

Минимална цена на поръчка – 8,00 лв

Плащане с наложен платеж или банков превод!

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни! 

Доставката се изчислява автоматично от системата на куриерска фирма „Спиди”.

Ориентировачната цена на доставка до офис на „Спиди3.40 лева.

Ориентировачната цена на доставка до адрес със „Спиди4.20 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

Тази сума може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, както и населеното място на получателя.

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.