Принцът и просякът. Приключенията на Хъкълбери Фин

  • Автор:Марк Твен

Два от най-любимите на деца и възрастни романи на Марк Твен - "Принцът и просякът" и "Приключенията на Хъкълбери Фин"се присъединяват към колекция "Върхове" на издателство "Изток-Запад".

Кой не се е забавлявал с историята за еднаквите момчетата от двете страни на дворцовата врата, чията среща води до размяна, измами и разобличаване на злодеите.

Или не се е смял на несгодите на Хъкълбери Фин, който просто търси малко вълнение и се впуска в изненадващи приключения.

Изданието отново е на ниво. Преводът е дело на Невяна Розева, а оформлението, както винаги е излязло изпод ръцете на Петър Станимиров.

Характеристики +
Автор:
Марк Твен
Страници:
408
Издателство:
Изток - Запад
Корица:
Твърда
Година:
2014
Език:
Български
ISBN:
9786191524884
Доставка +

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди” или "Еконт"  в рамките на работното време на куриерските фирми.  

Срок за доставка – 3-5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” или "Еконт" обслужват по график.

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

 

Минимална цена на поръчка – 8,00 лв

Плащане с наложен платеж или банков превод!

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни!

Доставка за страната до арес със "Спиди" :3.50 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Спиди": 3.00 лв.

Доставка за страната до арес със "Еконт": 4.90 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Еконт": 3.50 лв.

Безплата доставка над 50.00 лв.

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.