Приключенията на Зед - В гората Интернет

  • Автор:Зорница Христова

„Приключенията на Зед. В гората Интернет“ е първа по рода си детска книжка с цветни илюстрации, която съчетава историята на приказните герои Зед, Флаш, Мис Пиксел, кучето Байт и маймунката Блу и съветите за онлайн сигурност и безопасност. Дело на български автори и илюстратори. Издава се в подкрепа на дейността на Фондация „Дигиталните деца“ и глобална инициатива за трансформация на образованието – DigitalKidZ: Училище с отворен код.

Книгата е написана от Зорница Христова и предава по най-добрия начин посланието, че интернет може да бъде опасно място за малките деца, особено ако не са добре подготвени. Тези послания са в основата на работата на фондацията, чиято цел е повишаването на дигиталната грамотност, трансформацията на образованието и изграждането на навици за безопасен интернет за подрастващите.

Характеристики +
Автор:
Зорница Христова
Издателство:
DigitalKidZ
Корица:
Твърда
Година:
2020
Език:
Български
ISBN:
9786199163900
Подробно описание +

В настоящата ситуация – не просто дълбоко в двайсет и първи век, а и всред пандемия – децата прекарват все повече време онлайн, а не са достатъчно добре образовани относно опасностите и заплахите, които се крият в мрежата. Нашият герой Зед ги води из гората Интернет и ги среща с мъдрите си приятели, които дават чудесни и стахотно благозвучни съвети. Книжката е част от много по-мащабен проект, който тепърва ще се развива в сраната и в чужбина.

Миналата година DigitalKidZ получи отличие в Берлин за това, че е измежду 80-те най-иновативни проекта, които променят облика на Европа.

Доставка +

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди” или "Еконт"  в рамките на работното време на куриерските фирми.  

Срок за доставка – 3-5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” или "Еконт" обслужват по график.

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

 

Минимална цена на поръчка – 8,00 лв

Плащане с наложен платеж или банков превод!

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни!

Доставка за страната до арес със "Спиди" :3.50 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Спиди": 3.00 лв.

Доставка за страната до арес със "Еконт": 4.90 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Еконт": 3.50 лв.

Безплата доставка над 50.00 лв.

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.