Приключенията на Пинокио

  • Автор:Карло Колоди

Историята на необикновеното дърве момче с голямо сърце

Името на любимия на милиони читатели по света герой идва от италианската дума pino и означава бор. Но разбира се не само името му е необичайно, самият той е изработен от умелите ръце на майстора Джепето... Но:

  • Защо ли една дървена кукла решава да стане момче?

  • А каква е цената на лъжата?

  • Наистина ли добрината и любвта имат силата на направят невъзможното?

Авторът на романа Карло Клоди обаче не замисля творбата си като роман за деца. Първоначално краят e алегоричен и разказът за човечето направено от дърво не завършва щастливо. Пинокио умира мъчително, заради многото грешки, които е направил. Но по молба на редактора, Клоди добавя главите от 16 до 36, в които се появява красивата и добра Синя фея. Така първоначалната идея на автора се променя и „Пинокио“ става роман за деца - при това един от най-разпознаваемите и обичани.

Изпълнена с множество алегории книгата има образователен характер и успява да представи пред малките първите морални въпроси, които ще решат

„Пинокио“ е едно от най-прочутите произведения в историята на детската литература. Интересно е, че тази книжка е едно от най-превежданите произведения за всички времена по цял свят. Дървеното момче успява да проговори на над 90 езика, достигайки до милиони читатели поколения наред.  Сега любимата книга идва в луксозен вид, за да бъде в домашната библиотека за поколения наред.

Илюстрациите са на Матея Аркова

30,00 лв. 27,00 лв.
Характеристики +
Автор:
Карло Колоди
Страници:
210
Издателство:
Труд
Корица:
Твърда
Година:
2020
Език:
Български
ISBN:
9789543986378
Доставка +

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди” или "Еконт"  в рамките на работното време на куриерските фирми.  

Срок за доставка – 3-5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” или "Еконт" обслужват по график.

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

 

Минимална цена на поръчка – 8,00 лв

Плащане с наложен платеж или банков превод!

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни!

Доставка за страната до арес със "Спиди" :3.50 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Спиди": 3.00 лв.

Доставка за страната до арес със "Еконт": 4.90 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Еконт": 3.50 лв.

Безплата доставка над 50.00 лв.

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!