Приключенията на една блондинка

  • Автор:Мариана Кирова

Познавате ли наистина блондинките – тези чаровни и забавни момичета, които все се оказват в центъра на всички приключения?

 

Опитайте да ги опознаете отблизо, ако имате смелост! Не че ви провокираме, а с тази книга само ви предупреждаваме за последствията, защото една блондинка може да направи онова, което не могат полковници, генерали, министри и цели държавни ведомства. При това така, че накрая всички да останат доволни.

 

Потопете се в хумористичната история за блондинките (и не само) от Мариана Кирова

 

Във всеки ред на романа има някаква изненада, действието се развива в днешно време. Младо момиче е решило непременно да намери „Рая на Земята”. И въпреки пандемията, чаровната Мери тръгва да го търси – отвежда ни на Айфеловата кула в Париж, в малко селце на остров Тасос, при танковете в Беларус, на Акропола в Атина, на пристанище Пирея в Средиземно море. На всяка крачка се сблъсква с премеждия, от които трябва сама да намери изход.

Характеристики +
Автор:
Мариана Кирова
Страници:
154
Издателство:
Атеа букс
Корица:
Мека
Година:
2021
Език:
Български
ISBN:
9786197624021
Подробно описание +

Един хумористичен и реалистичен роман от Мариана Кирова, който ни кара да видим, че всичко се нарежда по-добре, отколкото сме очаквали

Мариана Кирова е филолог и журналист. Носител е на две първи награди за литература – за поезия и за проза.

Доставка +

Доставка

 

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 3 до 5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

 

Плащане с наложен платеж или банков превод!

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни! 

Доставката се изчислява автоматично от системата на куриерска фирма „Спиди”.

Ориентировачната цена на доставка до офис на „Спиди3.40 лева.

Ориентировачната цена на доставка до адрес със „Спиди4.20 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

Тази сума може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, както и населеното място на получателя.

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

 

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.