По-хубаво е заедно срещу Алцхаймер

  • Автор:Петер Турини

Той и тя седят на инвалидните си колички в резиденцята за възрастни хора „Есенна радост“. И двамата гледат апатично пред себе си. Изведнъж прозвучава музика, двамата скачат и са отново млади. Така между настояще и минало преживяват различните възрасти в заедно прекараните десетилетия от брака си.

 

Любовта лекува спомените на ума в книгата на Петер Турини

 

Щастливи моменти, наранявания, възторзи и провали - всичко се слива в едно. Накрая се връща и любовта. Това е майсторско произведение на Петер Турини за нематериалността на времето. Мястото на действието е представено с пестеливи средства. Голо помещение и един високоговорител, от който се чуват два гласа. Само един човек допуска още Турини на сцената: малкия внук, детето, което със своите въпроси и със своя смях сочи към бъдещето.

 

Характеристики +
Автор:
Петер Турини
Страници:
72
Издателство:
Black Flamingo
Корица:
Мека
Година:
2020
Език:
Български
ISBN:
9786197362695
Подробно описание +

Австрийският писател Петер Турини е роден през 1944 г. в Санкт Маргаретен, Каринтия. Израснал е в Мария Заал. Живее във Виена и Ретц. Автор на множество театрални пиеси, които се играят в Австрия, Германия и на всички големи световни сцени. Много от тях са излъчвани и като радиопиеси или са заснети като телевизионни филми.

Адаптира сполучливо класически театрални творби от П. Бомарше и К. Голдони. Пише поезия, проза, публицистични текстове. Автор на сценарии за популярни телевизионни филми, сред които и Алпийска легенда. Носител е на многобройни авторитетни литературни награди, между които Герхард Хауптман, Йохан Нетрой, Винзенз Рици, Вюрт за европейска литература. Участва в литературни четения на творбите си из целия свят. Пиесите му а преведени на повече от двайсет езика.

Доставка +

Доставка

 

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 3 до 5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

 

Плащане с наложен платеж или банков превод!

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни! 

Доставката се изчислява автоматично от системата на куриерска фирма „Спиди”.

Ориентировачната цена на доставка до офис на „Спиди3.40 лева.

Ориентировачната цена на доставка до адрес със „Спиди4.20 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

Тази сума може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, както и населеното място на получателя.

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

 

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.