Пърси Джаксън и боговете на Олимп: Последният олимпиец - книга 5

  • Автор:Рик Риърдън

„Последният олимпиец” е петата и последна част на една от най-популярните и продавани поредици на 2010 година – ПЪРСИ ДЖАКСЪН И БОГОВЕТЕ НА ОЛИМП. Книгите, разказващи за приключенията на младия полубог Пърси и неговите приятели, са световен бестселър, носител на десетки международни награди за детска литература, преведени на 35 езика и продадени в повече от 80 милиона копия тираж. ПЪРСИ ДЖАКСЪН И БОГОВЕТЕ НА ОЛИМП поставят и друг рекорд – вече 182 седмици са в челната десетка на престижната класация на вестник „Ню Йорк Таймс” за най-продавани книги, постижение, подобрявано само от книгите за Хари Потър. Именно с Хари Потър е свързан и още един интересен факт – според проучване, проведено сред американските тийнейджъри, Пърси Джаксън е вторият по популярност литературен герой след младия магьосник.

Кой е последният олимпиец? Какво се случва, когато помолиш за помощ армия от света на сенките? Какво има да си кажат баща и син, които десетки години са били разделени? А какво ще признаят един на друг Пърси, Анабет и Рейчъл? Какво е приятелството? Какво е предателството? Какво е прошката? Какво е любовта?

Историята на Пърси Джаксън и неговите приятели продължава с невероятни приключения и битки, с нови, неочаквани съюзници и с нови, още по-силни врагове.

Автор: Рик Риърдън

Характеристики +
Автор:
Рик Риърдън
Страници:
384
Издателство:
Егмонт
Корица:
Мека
Година:
2011
Език:
Български
ISBN:
9789542705628
Доставка +

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди” или "Еконт"  в рамките на работното време на куриерските фирми.  

Срок за доставка – 3-5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” или "Еконт" обслужват по график.

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

 

Минимална цена на поръчка – 8,00 лв

Плащане с наложен платеж или банков превод!

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни!

Доставка за страната до арес със "Спиди" :3.50 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Спиди": 3.00 лв.

Доставка за страната до арес със "Еконт": 4.90 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Еконт": 3.50 лв.

Безплата доставка над 50.00 лв.

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.