Облъчени с електромагнитни полета

  • Автор:д-р Джоузеф Меркола

5G, клетъчни телефони, wi-fi, електромагнитни полете - какво се крие зад тези технологии, според Джоузеф Меркола

 

За две десетилетия от навлизането на новото хилядолетие комуникационните устройства, които някога бяха новост, се превърнаха в неизбежна част от съвременния живот.

Опасността от клетъчните телефони не идва от самите телефони, а от техните електромагнитни полета (познати за краткост и като ЕМП), които вашият клетъчен телефон – и други електронни устройства за безжична комуникация, използват за функционирането си.

ЕМП са невидими за очите ви и съществуват в спектъра на вълните, включващ радио- и телевизионните вълни, микровълните, видимата светлина, ултравиолетовата светлина, рентгеновите лъчи и радиоактивните елементи. Някои източници на ЕМП са естествени, като слънчевата светлина, други са дело на човека – като енергията, използвана за готвенето на храна в микровълновите фурни.

Тези ЕМП са показали негативни физиологични въздействия, но много малко хора разбират това изцяло. Ние сме обаяни от фалшивото чувство за сигурност, внушавано ни от производителите им, които са готови да стигнат далеч, за да ни държат на тъмно, точно както в предишните дни се правеше за пушенето.

Характеристики +
Автор:
д-р Джоузеф Меркола
Издателство:
Хомо Футурус
Корица:
Мека
Година:
2021
Език:
Български
ISBN:
9786192230814
Доставка +

Доставка

 

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 3 до 5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

 

Плащане с наложен платеж или банков превод!

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни! 

Доставката се изчислява автоматично от системата на куриерска фирма „Спиди”.

Ориентировачната цена на доставка до офис на „Спиди3.40 лева.

Ориентировачната цена на доставка до адрес със „Спиди4.20 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

Тази сума може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, както и населеното място на получателя.

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

 

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.