Нови познания - Доказателства за посещение на извънземни в праисторически времена

  • Автор:Ерих фон Деникен
Характеристики +
Автор:
Ерих фон Деникен
Страници:
184
Издателство:
Дилок
Корица:
Мека
Година:
2021
Език:
Български
ISBN:
9789542902799
Подробно описание +

Писмо до моите читатели

 

Мили читателки и читатели,

НОВИТЕ ПОЗНАНИЯ ще бъдат представени, но не е възможно без предварителна компетентност. Всеки, който е чел книгите ми, е научил какво означава голям долмен, но едва ли е чувал за драконовите къщи в Гърция, а долмените и къщите имат еднакъв произход. Или: всички знаем нещичко за скрити под повърхността градове в Турция, но никой не е потърсил връзката им с така наречените „подземни обори“ в Австрия и Германия. Защо изобщо нашите предци от каменната ера са ровили под земята? При това на милиони места по цял свят? Коя сила ги е тласкала?

Между Марс и Юпитер е разположен астероиден, респективно планетоиден пояс. Как всъщност е възникнал? Възможно ли е стотиците хиляди големи и по-малки отломки да са късове от експлодирала планета? Небесните тела не се взривяват ей така, без причина, нали? Има ли в античната литература указания за междузвездни войни на боговете? Дали земните хора са търсели защита от космическите оръжия? Къде са избягали оцелелите?

Поколения наред по цял свят са известни „деформираните глави“ – издължените назад „продълговати черепи“. Наброяват десетки хиляди и досега успявахме убедително да докажем техния произход, но напоследък се появиха и такива, които не се вписват в обичайната схема. Същото се отнася и за някои скелети. Какво не е наред в случая  и е излязло от релсите?

Точно това ще разгледаме в тази книга. Трябва да има напречни връзки с предишните ми трудове. НОВИТЕ ПОЗНАНИЯ са венецът на едно изследване, отразено дотук във вече 41 книги.

Най-сърдечно!

Ерих фон Деникен

2 септември 2018 г.

Доставка +

Доставка

 

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 3 до 5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

 

Плащане с наложен платеж или банков превод!

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни! 

Доставката се изчислява автоматично от системата на куриерска фирма „Спиди”.

Ориентировачната цена на доставка до офис на „Спиди3.40 лева.

Ориентировачната цена на доставка до адрес със „Спиди4.20 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

Тази сума може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, както и населеното място на получателя.

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

 

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.