Намираш Губиш Получаваш - Юксел Кадриев

  • Автор:Юксел Кадриев

Първата книга на Юксел Кадриев „Намираш Губиш Получаваш“ разкрива голямата любов на водещия - писането

Характеристики +
Автор:
Юксел Кадриев
Страници:
72
Корица:
Твърда
Година:
2021
Език:
Български
ISBN:
9786199187302
Подробно описание +

Стихосбирката е под редакцията на големия композитор, поет и певец Михаил Белчев. В предговора той пише живеем във време без усещане за романтика. Юксел Кадриев е съгласен с тези думи и ни напомня, че по-често трябва да се обръщаме към истинските, съществените и красиви нишки в живота, особено когато сме подчинени на законите на един забързан и прагматичен свят.

 

Юксел Кадриев споделя, че пише винаги когато нещо силно го разчувства, без значение дали е положително или отрицателно

 

Надникни в поетичните мисли на Юксел Кадриев. „Намираш Губиш Получаваш“ е дебютна книга, която ще ти разкрие в нова светлина едно от най-популярните лица в телевизионния ефир. Какво може да разтърси Юксел, че да седне пред белия лист и да облече емоциите в думи?

Автор: Юксел Кадриев;

Доставка +

Доставка

 

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 3 до 5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

 

Плащане с наложен платеж или банков превод!

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни! 

Доставката се изчислява автоматично от системата на куриерска фирма „Спиди”.

Ориентировачната цена на доставка до офис на „Спиди3.40 лева.

Ориентировачната цена на доставка до адрес със „Спиди4.20 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

Тази сума може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, както и населеното място на получателя.

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

 

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.