Млъкни и слушай

  • Автор:9789546563989

"Може да мислите, че знаете какво правите, но ще ви покажа какво не знаете."

Като нов или предполагаем собственик на бизнес, може да имате проблеми с финансирането на бизнеса си или с разширяване на потребителската си база. Вие трябва да научите какво може да направите, за да преместите стрелката, за да накарате бизнеса си да порасне и да спрете да буксувате. Вие имате нужда от съвет от някой, който знае какво е необходимо за успеха.

Тилман Фертита, познат също така като Billion Dollar Buyer по CNBC, стартира гостоприемната си империя преди тридесет години само с $5 000 и един ресторант. Така че той знае пред какви предизвикателства са изправени собствениците на бизнес, както и често срещаните капани, които ги потопяват. През годините той е останал верен на принципите, които са му помогнали да развие бизнеса си до нещо, което вярва, че е най-голямата компания с един акционер в Америка, с над $4 милиарда долара приход, включително стотици ресторанти (Landry's Seafood, Bubba Gump Shrimp Company, Morton's Steakhouse, Mastro's, The Chart House, Rainforest Cafe и още над четиридесет концепции за ресторанти), пет казина и хотели "Golden Nugget". Той също така е единствен собственик на Хюстън Рокитс от NBA.

"Млъкни и слушай" Фертита споделя изводите, които са направили възможно всичко това.

Най-големите препятствия, срещу които са изправени повечето предприемачи, са тези, които не подозирате: това, че не си познавате цифрите, не познавате собствените сили и слабости или нямате желание да направите малко по-голямо усилие с клиентите си. Фертита е видял всичко това. И той знае, че това, което не забелязвате, може или да потопи бизнеса ви, или да стане точно това нещо, което ще изстреля бизнеса ви на върха.

В книгата са включени пет концепции, които може да възприеме днес всеки предприемач:

  • гостоприемството има значение;
  • по-добре е да си познавате числата;
  • правилото 95:5;
  • вижте възможността, уловете възможността;
  • живейте като лидер.
Характеристики +
Автор:
Тилман Фертита
Страници:
152
Издателство:
АлексСофт
Корица:
Мека
Година:
2020
Език:
Български
ISBN:
9789546563989
Подробно описание +

ТИЛМАН ФЕРТИТА e роден в Хюстън, той е успял бизнесмен и е приет като световен лидер в индустриите за хранене, гостоприемство, развлечение и хазарт, такъв, който Forbes посочва като „най-богатият ресторантьор на света“. Фертита е звездата на собственото си реалити телевизионно предаване по CNN, Billion Dollar Buyer, и е също така единствен собственик на Fertitta Entertainment, която притежава гигантът между ресторантите Landry’s, Golden Nugget Casionos and Hotels и Хюстън Рокитс от NBA.


„Ще искате да препрочитате и преглеждате безсмъртните уроци на Тилман за бизнес собственици отново и отново.“
—ТОМ БРЕЙДИ, шесткратен шампион на Super Bowl, четирикратен най-ценен играч на Super Bowl, трикратен най-ценен играч на NFL

„Маниерът на Тилман излиза силно и ясно на всяка страница, като ви казва какво трябва да направите, за да имате успех.“
—ДЖЕЙМС ХАРДЪН, суперзвезда на Хюстън Рокетс в НБА и най-ценен играч.

„Тилман ни предлага привлекателни уроци как да изградим и управляваме бизнес. Ако искате да изстреляте бизнеса си на нови висоти, това е книгата точно за вас“.
—СКОТ КЕЛИ, капитан от Флота на Съединените щати, бивш астронавт на НАСА

„Тилман не само разбира от бизнес – той разбира и какво иска клиентът поради рядката си способност да вижда света през очите на другите хора.“
—МАЙКЪЛ МИЛКЪН, президент, институт Милкън

„Г-н Фертита осигурява отлични съвети, които да прилагате към управлението на бизнеса и хората, които се простират върху всички индустрии и всички култури.“
—ЯО МИНГ, бизнес изпълнителен директор, бивш състезател на Хюстън Рокит и NBA All-Star

Доставка +

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди” или "Еконт"  в рамките на работното време на куриерските фирми.  

Срок за доставка – 3-5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” или "Еконт" обслужват по график.

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

 

Минимална цена на поръчка – 8,00 лв

Плащане с наложен платеж или банков превод!

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни!

Доставка за страната до арес със "Спиди" :3.50 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Спиди": 3.00 лв.

Доставка за страната до арес със "Еконт": 4.90 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Еконт": 3.50 лв.

Безплата доставка над 50.00 лв.

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.