Магични мистерии - книга 2

  • Автор:Нийл Патрик Харис

​Лейла знае куп магически трикове и с лекота кара публиката си да затаи дъх. Освен това младата фокусничка има една малка тайна – ключ, който ще се окаже безценен, докато с приятелите й разгадават странни символи и мистерии, прогонват призраци и правят всичко по силите си, за да спасят любимия си град.

Характеристики +
Автор:
Нийл Патрик Харис
Страници:
336
Издателство:
СофтПРЕС
Корица:
Мека
Година:
2020
Език:
Български
ISBN:
9786191516193
Подробно описание +

От обичния актьор Нийл Патрик Харис.

 
Хората се облещиха, впечатлени, че група хлапета е способна на подобно чудо. Часовете упражнения с Картър си струваха. Избухнаха аплодисменти и по гърба на Лейла пробяга тръпка. Искам да я усетя отново, каза си тя, а после се провикна:
 
Някои хора смятат, че момичетата като мен трябва да си мълчат благоприлично. Че е въпрос на възпитание да не се обаждаме без покана.  Искам да помоля тези хора да наблюдават внимателно следващия номер, за да се уверят на какво са способни момичетата като мен!
 
Лейла притежава способността да се измъква от белезници, усмирителни ризи и заключени стаи. И няма равна на себе си!
 
Израснала в сиропиталище, тя научава ценен урок – че всяка врата може да бъде преодоляна. А когато в Минерал Уелс пристига известна медиумка, уменията на момичето придобиват съвсем друго измерение. 
 
Лейла и приятелите й – шестима млади фокусници, надарени с талант и голямо сърце, се сблъскват с куп опасности, за да опазят своя град. И докато ловят подивели маймуни, разгадават символи и прогонват духове  от призрачни хотели, те се натъкват на мистерия, започнала преди много време. Доста преди самите те да се родят…
 
Години наред градът ревниво пази своите тайни, но сега е време да ги разкрие на шестимата особняци. А след сблъсъка, който ги очаква, вече нищо няма да е същото.

Доставка +

Доставка

 

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 3 до 5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

 

Плащане с наложен платеж или банков превод!

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни! 

Доставката се изчислява автоматично от системата на куриерска фирма „Спиди”.

Ориентировачната цена на доставка до офис на „Спиди3.40 лева.

Ориентировачната цена на доставка до адрес със „Спиди4.20 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

Тази сума може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, както и населеното място на получателя.

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

 

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.