Енциклопедия на пътешественика: Европа

34.95 лв.

Страници: 224
Корица: Ликсозна твърда
Език: Български
Година: 2013

Код: 9789542612186 Категория:
Издател: Хермес
Номер: 19149

Описание

Пътеводител на най-популярните туристически дестинации в Европа.

Тази енциклопедия ще ви разкрие уникалната красота на най-впечатляващите природни и архитектурни забележителност в Европа – от грандиозните дворци на величествения Санкт Петебург и историческите пластове на хилолетния Пловдив до дивата красота на Пиринеите и внушителните фиорди на Норвегия.

– Предложения с най-атрактивните забележителности и най-подходящото време за посещение
– Полезна карта на района
– Практически съвети
– Любопитна информация и богат снимков материал

Вдъхновяващ пътеводител, който ви дава нов поглед към най-предпочитаните дестинации и ви помага да решите коя от тях искате да посетите.    Европа е разнолик континент. На неговата територия се намират някои от любимите туристически дестинации – Древният Рим, Барселона на Гауди, новият Берлин, – където изобилстват забележителности, които очакват всички, интересуващи се от история, култура и архитектура.

Ала Европа предлага и редица по-закътани места, отличаващи се с красотата на природата си – Шотландските острови, живописните Швейцарски Алпи или ледниците и вулканите на Исландия, – които оставят незабравими впечатления у посетителите.

Тази енциклопедия ще ви отведе на обиколка из най-прекрасните кътчета на Европа: най-хубавите градове, замъци, катедрали, планини, езера, гори и брегове.
Всяка глава е посветена на определена дестинация и описва особеностите й, превръщащи я в атракцията, която обезателно трябва да се види. Картите поставят местата в географския им контекст, а зашеметяващите фотографии ги отличават едно от друго.

Ако вече сте били в някои от тези места, енциклопедията ще ви накара да пожелаете да ги видите отново. Ако пък възнамерявате да отидете там, ще откриете множество практични съвети, както и важна информация. А ако знаете, че никога няма да ги посетите, описанията и илюстрациите в „Енциклопедия на пътешественика: Европа“ ще ви накарат да изпитате чувството, че сте били там.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Енциклопедия на пътешественика: Европа“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.