Кради като артист

11.95 лв.

Страници: 160
Корица: Мека
Език: Български
Година: 2017

Код: 9789549696882 Категория:
Издател: AMG Publishing
Номер: 14021

Описание

Към всеки артист се отправя въпросът:
„Откъде черпите идеите си?“.
Честният артист отговаря:
„Крада ги“.

Всеки човек носи в себе си креативност, с която може да направи живота си необикновен, но не всеки се осмелява да я отключи.
„Кради като артист“ представя десет принципа за трансформация, които ще ви помогнат да откриете артистичната си страна и да започнете да водите по-творчески начин на живот.

Според Остин Клиън нищо не е оригинално, затова той призовава да бъдете смели, да се учите от работата на другите, да смесвате и измисляте наново, за да откриете себе си. Тази книга е вашият водач по пътя към креативността – вдъхновяваща и позитивна, със забавни илюстрации, примери от света на изкуството, полезни съвети от личния опит на автора и цитати от големи имена като Гьоте, Марк Твен, Гюстав Флобер, Дейвид Бауи и много други.

Блестяща, истинска и вярна.
– Роузан Кеш

Свежа, забавна, но и плашеща. Плашеща, защото ви предизвиква да покажете себе си.
– Сет Годин

Книга, изпълнена с добри съвети, приложими в почти всяка дейност.
– Lifehacker.com

Чете се бързо и лесно, а съветите са особено актуални в съвременния дигитален свят.
– School Library Journal

Тези идеи са приложими за всеки, който се опитва да вкара малко творчество в живота и работата си. (Това би трябвало да включва всички ни.) С други думи, тази книга е за теб. Който и да си, с каквото и да се занимаваш.
– Остин Клиън

–––––––-

Остин Клиън е писател и артист, автор е на поетичната книга „Вестникарски изрезки“. За работата му са говорили по радио предаването NPR’s Morning Edition, телевизионната програма PBS Newshour, писали са The Wallstreet Journal и арт сайтът 20х200.com. Живее в Остин, щата Тексас и онлайн на адрес austinkleon.com.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Кради като артист“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.