Принцеса на пепелта

14.90 лв.

Страници: 384
Корица: Мека
Език: Български
Година: 2018

Код: 9789542721536 Категория:
Издател: Егмонт
Номер: 16887

Описание

„Принцеса на пепелта” е епично фентъзи на Лаура Себастиън. Една безмилостно жестока история за момиче, което трябва да се пребори, за да си вземе трона обратно..

Теодосия е едва шестгодишна, когато страната й е превзета. Майка й, Кралицата на пламъка и яростта, е убита пред очите й. На този ден императорът коронясва Теодосия със срамна титла – Принцеса на пепелта.

Десет години Теодосия, наричана Тора, чака мига, в който отново ще бъде свободна. Преструва се на празноглава и наивна, за да избегне бруталните наказания. Потиска всички свои мисли освен една: „Прави императора щастлив и ще бъдеш в безопасност!“… до нощта, в която той я принуждава да екзекутира последната си надежда за спасение.

Твърде дълго Принцесата на пепелта гледа земята си плячкосана, а хората си – поробени. Но сега е време всичко да приключи.

„Разбира се, че е един от най-обсъжданите тийн романи това лято.. Загадъчно пленителен, който няма да може да оставите!”
Bustle

„Емоцинионално трудна, спираща дъха поредица.”
Booklist


Предстоящо издание. Поръчките, в които е включено това предстоящо заглавие, ще бъдат доставени на или до три работни дни след датата на издаване/разпространение на книгата в търговската мрежа. Планираната дата на издаване е 9 юни 2018. Издателството запазва правото си да променя датата на издаване, което своевременно ще бъде обявено.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Принцеса на пепелта“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.