Фантастични животни: Престъпленията на Гриндевалд

19.90 лв.

Страници: 304
Корица: Твърда
Език: Български
Година: 2018

Налично за предварителни продажби

Код: 9789542720379 Категория:
Издател: Егмонт
Номер: 19767

Описание

В края на Фантастични животни и къде да ги намерим, могъщият тъмен маг Гелърт Гринделвалд е заловен в Ню Йорк с помощта на Нют Скамандър. Но Гринделвалд успява да избяга от ареста и започва да набира последователи, повечето от които дори не подозират истинските му мотиви – да обяви власт на чистокръвните магьосници над всички немагични същества.

В опит да осуети плановете на Гринделвалд, Албус Дъмбълдор привлича на своя страна Нют, негов бивш възпитаник от Хогуортс, който се съгласява да помогне отново, незнаейки опасностите пред това начинание. Обичта и лоялността дори между най-верни приятели и семейство са поставени на изпитание в този така разединен магьоснически свят.

Вторият оригинален сценарий от Дж. К. Роулинг, допълнен със зашеметяващите илюстрации на MinaLima, хвърля яснота върху по-ранни събития, станали причина за формирането на познатия ни магьоснически свят, с някои изненадващи препратки към историята за Хари Потър, които ще зарадват феновете както на книгите, така и на филмите.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Фантастични животни: Престъпленията на Гриндевалд“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.