Вкусно с усмивка. 123 кулинарни приключения

19.90 лв.

Страници: 300
Корица: Мека
Език: Български
Година: 2018

Код: 9789542825586 Категория:
Издател: Сиела
Номер: 16478

Описание

„Вкусно с усмивка“ е нещо повече от кулинарна книга:

1. Кратък справочник за лесни, вкусни и бюджетни здравословни вдъхновения, повечето от които се приготвят за 30-ина минути с ограничени продукти, основни уреди и изискват начални кулинарни умения.
2. Източник на идеи за комбиниране на продуктите с предложения с какво можеш да ги заменяш.
3. „Пищов“ за моментите, в които нямаш идея какво да сготвиш.
4. Вдъхновител по пътя към пълноценното хранене.
5. Пътеводител за прохождащи кулинари.

Това не е готварска книга.
Нито пък е книга с рецепти. Не и според класическата дефиниция за рецепта.Това е самоучител за вкусни вдъхновения. Пътеводител е в кулинарните приключения по пътя в грижата за здравето, чиято цел не е да те накара да повтаряш дословно стъпки и да следваш педантично нечия представа какво е вкусно и пълноценно за теб.
За да стигнеш там, където ти е мястото, ти трябва компас, а не карта.
За да създаваш най-вкусната и пълноценна храна за себе си и твоите най-почетни дегустатори, имаш нужда от насоки и вдъхновение, които да те водят в правилната посока. Магията я правиш ти!
Ето защо целта на тази книга е да те науча как да разбираш коя е твоята собствена дефиниция на вкусно и пълноценно и да те оборудва с идеи за лесно и бързо приготвяне на храна, която се грижи за организма ти и гъделичка сетивата ти.
И всичко това – докато се забавляваш! Тази книга не е за здравословното хранене. Тя е за търсенето на личната дефиниция на грижата за здравето. И понеже моята минава през храната, реших да споделя как работи.
Пък кой знае – току-виж и ти откриеш дремеща страст, която, освен да ти носи удоволствие, може да се превърне в най-мощния инструмент в грижата за здравето – както на твоето собствено, така и на семейството, приятелите ти, близките и далечните около теб, ентусиастите и скептиците.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Вкусно с усмивка. 123 кулинарни приключения“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.