Речник на езика на тялото

13.00 лв.

Страници: 192
Корица: Мека
Език: Български
Година: 2019

Код: 9786190103554 Категории: ,
Издател: Изток-Запад
Номер: 20226

Описание

Експерт №1 в света по езика на тялото ни предлага ръководство за дешифриране на човешкото поведение.

 

„Речник на езика на тялото“ е разбираем и прецизен пътеводител в света на невербалното общуване. Той описва и обяснява над 400 модела на поведение, чието познаване ще ви помогне да разгадаете истинските намерения на всеки човек.

Анализирайки човешкото тяло от главата до петите, Наваро разкрива скритото значение на много от нашите съзнателни и несъзнателни жестове. Ще се научите да разпознавате истинските чувства на човека отсреща по фините промени в зениците му; ще се запознаете с движенията на устните, които издават, че другият е загрижен или крие нещо; ще разгледате множество различни позиции на ръцете и скритото значение на всяка от тях; ще откриете още много интригуващи прозрения, с които ще можете да разгадавате другите и да променяте начина, по който те ви възприемат.

„Речник на езика на тялото“ ще стане настолна книга и библия на невербалното общуване за всеки, който иска да разбере какво в действителност мисли шефът му, дали потенциален романтичен партньор се интересува от него, или не, и как да се представи в най-добрата си светлина.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Речник на езика на тялото“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Също може да ви хареса…