Органайзерът 2.0

14.90 лв.

Страници:176 цветни
Корица: Твърди
Език: Български
Година:2018

Код: 9789542722014 Категория: Номер: 18829

Описание

Стан или както е познат в социалните мрежи inStanT е бил отличен ученик и вярва, че най-важният учебник е животът, а най-ценният урок – да се научиш да бъдеш добър човек.

Втората част на „Органайзерът“ представлява идеално съчетание между училищен планер, бележник и дневник, чиято цел е да помогне на децата през учебната година с лично изпробвани от Стан съвети за лесно и ефективно справяне с учебния материал.

Книгата включва и предложения за планиране на времето, различни техники за усвояване на информация и концентрация по време на тестове, справочна информация, конвертори за мерни единици и място за учебната програма на всяко дете, както и полета за лични записки.

Съветите на Стан как да бъдеш успешен в училище вече са 30, а към тях има добавени и 10 игри с видеа към всяка от тях, с които да раздвижиш мозъка си с познати герои от канала му. Това не е просто органайзер, а ОрганайзерЪт 2.0!„Когато бях ученик, постоянно майсторях свои органайзери, в които да имам не само място за писане, но и важни неща за училище – формули, правила по български език и какво ли още не. С ОрганайзерЪт създадох нещо подобно за теб, но не спирах да мисля как да го направя по-добър…
Сега ти представям ОрганайзерЪт 2.0!“Освен основни правила по граматика, математически формули и любопитна информация по география, в ОрганайзерЪт 2.0 ще откриеш и полезни материали по история, английски и химия. Съветите на Стан как да бъдеш успешен в училище вече са 30, а към тях има добавени и 10 игри с видеа към всяка от тях, с които да раздвижиш мозъка си с познати герои от канала му. Това не е просто органайзер, а ОрганайзерЪт 2.0!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Органайзерът 2.0“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.