Нощните ловци

17.99 лв.

Страници: 336
Корица: Мека
Език: Български
Година:2018

Код: 9789546558411 Категории: ,
Издател: Бард
Номер: 16819

Описание

Първокласен микс от екшън, наука и приключения!

Сержант Уинтроп Картър току-що е вербуван в Нощните ловци – елитна група бойци, които…

Той всъщност не е съвсем наясно с какво се занимават.

Родени от създаването на Зона 51, Нощните ловци са предизвикателство за здравия разум и благоприличието. Сред тях са бившата курсантка от Секретни операции Мамчето, която се е оказала прекалено крайна за спецчастите, лудият учен Доктора, любителят на оръжия Роланд и Мак, истински съвременен Макгайвър. Всички те изпълняват заповедите на загадъчната госпожа Джоунс, която според тях е само холограма.

Една от задачите им е издирването и затварянето на цепнатини в нашата реалност, от които излизат преминаващи между измеренията същества, наричани просто „светулки“ – създания, които обладават живи или неодушевени обекти и всяват хаос и опустошение.

Картър тъкмо постъпва в звеното, когато един преминал на „другата страна“ учен предизвиква ново нашествие на „светулки“ в богаташки комплекс от затворен тип. Картър и новите му другари трябва да обезвредят опасността и да открият кой стои зад случая.

––––––

Това е една от най-добрите фантастични книги, които съм чела. Писателят много успешно смесва древните мистерии на нашата планета и създава невероятни, нови възможности за нашето бъдеще и какво би могло да се случи. Много се наслаждавах на тънката граница между малкото неща, които ако биха били различни, животът на планетата би се променил основно.

Читателско мнение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Нощните ловци“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.