Лисицата

16.00 лв.

Страници: 484
Корица: Мека
Език: Български
Година: 2019

Код: 9789542828426 Категория:
Издател: Сиела
Номер: 20828

Описание

„Лисицата“ на Галин Никифоров е впечатляващ роман! Омагьосва те и не искаш да свършва.

Очакваш все повече от историята, но всъщност целта на автора и на повествованието не е да ти разкаже за всички сюжетни нишки, а просто да ти даде началните точки, по които да съединиш пъзела в обща картина.
Книгата е разказана в два исторически периода, които се редуват постоянно.

В края Галин Никифоров разкрива повече от единия период, за да добием по-голяма представа за един от главните герои и да придаде цялост на историята. Главни герои са Нора Волпе и Виктор Трейман, герои, толкова противоречиви, неподвластни на етикетите за добро и зло, че бързо стават любимици на всеки читател.

 

Ново преработено издание на „Лисицата“ от Галин Никифоров.

В свят от полуистини и полулъжи, в свят, в който единствената реалност е да намерим покой – и да обичаме, в малкото време, което ни е дадено – се простира през времето и пространството една загадка за смисъла на човешкия живот и за смирението пред неизбежността на смъртта.

Удивителна жена, пренесла през вековете обичта към детето си, и полицейски психолог, раздиран от демоните на собствената си вина, който разследва най-загадъчното убийство в кариерата си. Закриляни от могъща сянка, която бди над тленното им съществуване с необикновената си справедливост, те търсят трудния път един към друг. А в междуредията на тяхната история се преплита легендата за митичната лисица. Лисицата, която според една китайска притча знаела тайната на „златното хапче“ – безсмъртието, но не се възползвала от нея.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Лисицата“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.