Лични мотиви

16.95 лв.

Страници: 400
Корица: Мека
Език: Български
Година: 2018

Код: 9789542618270 Категории: ,
Издател: Хермес
Номер: 17134

Описание

Книгите на Александра Маринина, чиято главна героиня е Анастасия Каменская, се радват на голям читателски интерес.
Сред тях са „Неволна убийца“, „Откраднатият сън“, „Смърт заради смъртта“, „Реквием“, „Седмата жертва“, „Когато боговете се смеят“, „Незаключената врата“ и др.
По тези книги са заснети петте сезона на телевизионния сериал „Каменская“.

 

За разрешаването на новия си случай Анастасия Каменская заминава за курортното градче Южноморск. Въпреки че този път я придружава съпругът ѝ, тя няма намерение да се отдава на приятни занимания като плаж и разходки. Каменская трябва да открие кой е убил възрастния хирург Евтеев, който отдавна се е оттеглил от лекарската си практика.

Кой би убил смъртно болен старец, чиито дни са преброени? Нима децата му са толкова нетърпеливи да получат наследството? Или извършителят е сред тесния му приятелски кръг и търпеливо е изчаквал удобен момент? Дали пък някой не търси възмездие за лекарска грешка? Каменская методично работи по всички версии, за да достигне до извода, че става въпрос за акт на отмъщение. Водена от убеждението, че зад този род престъпления винаги стоят лични мотиви, Настя бавно разплита мрежата от лъжи, изнудване и убийства. Истината ще шокира дори нея.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Лични мотиви“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.