Хари Потър и Прокълнатото дете – първа и втора част

(1 клиентски отзив)

19.90 лв.

Код: 9789542718710 Категория: Етикети: , ,
Издател: Егмонт
Номер: 8354

Описание

Страници: 360
Корица: твърда
Език: български
Година: 2016
Издателство: Егмонт
ISBN: 9789542718710

 

Осмата история.
Деветнайсет години по-късно.

Животът на Хари Потър никога не е бил лесен – особено сега, когато вече е претоварен с работа служител на Министерството на магията, съпруг и баща на трима ученици.

Докато Хари се бори с миналото си, което все още го преследва, неговият най-малък син Албус се опитва да приеме тежестта на семейно наследство, което никога не е искал. Докато минало и настояще застрашително се сливат, баща и син ще научат неудобната истина, че тъмнината често идва от най-неочаквани места.

Базирана на оригинална нова история от Дж. К. Роулинг, Джон Тифани и Джак Торн, Хари Потър и Прокълнатото дете е пиеса на Джак Торн. Това е и осмата история за „момчето магьосник“ и първата, представена официално на сцена. Това специално предварително издание на сценария прави продължението на приключенията на Хари Потър, неговото семейство и приятели достъпно за читателите навсякъде веднага след световната премиера на пиесата в лондонския театър „Уест Енд“ на 30 юли 2016 г.

Театралната постановка Хари Потър и Прокълнатото дете е продуцирана от Sonia Friedman Productions, Colin Callender и Harry Potter Theatrical Productions.

Допълнителна информация

Размери 15 × 22 cm

1 отзив за Хари Потър и Прокълнатото дете – първа и втора част

  1. Кристин

    Книгата е супер прочетох я два пъти но едно не разбирам книгата на английски е 352 страници, а и на български е толкова а защо на описанието ви пише 656 нещо не схванах. Да няма още една книга и да я чакам и нея. Благодаря.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.