Сервирай за победата

10.00 лв.

Страници: 187
Корица: Мека
Език: Български
Година: 2017

Код: 9786197093056 Категория: Номер: 13672

Описание

Сервирай за победата: 14-дневен хранителен режим за физическо и умствено усъвършенстване.

„Връх на човешките способности – ето това постигна Новак Джокович в света на тениса. Само малцина избрани достигат това ниво в различни области, което изисква изключителен талант, смелост, решителност и отстраняване на всички пречки.
Върховите постижения са цел на всички човешки начинания – от квантовата физика до компютърното програмиране и тениса. За повечето от нас върховата форма е примамлива, но неуловима мечта, защото физическите и емоционални бариери пречат за пълната реализация на човешкия потенциал…
Сега се намираме в нова ера на спортни резултати, ера на трансформация на спортистите във всички сфери, ера на разпространената практика „да се ядат повече пълнозърнести храни. Опитът на Джокович е в пълно съответствие с това, което съм наблюдавал при стотици хиляди, дори милиони хора, последвали съвета да изключат от диетата си съвременната пшеница: смайващо подобрение на здравето и качеството на живот.
Радостен съм, че такава забележителна личност като Новак Джокович, от когото се възхищават и на когото се доверяват милиони любители на тениса, успя да реши своя проблем и с личния си пример да покаже какво може да се постигне с изключителна всеотдайност и упорита работа, в съчетание с истинско прозрение за подобряване на собствените си резултати чрез правилното хранене.” – пише в предговора към книгата докторът по медицина Уилям Дейвис.

„Вдигах тежести, карах велоергометър или тичах в продължение на часове всеки ден. Сменях треньори в търсене на нов режим на тренировка. Сменях треньора като си мислех, че някаква особеност в техниката ми на игра ще ме освободи от моето проклятие… и въпреки това не се чувствах достатъчно силен физически и психически, за да бъда на този корт с най-добрите в света.”

„Притежавах умения, талант, мотивация. Имах достъп до най-добрите лекари в света. Аз дори нямах представа, какво всъщност ме дърпа назад. Тренирах правилно. Но се хранех неправилно.”– казва Новак Джокович.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Сервирай за победата“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.