PHP 7 & MySQL – практическо програмиране

24.95 лв.

Код: 9789548898751 Категория: Номер: 5941

Описание

Освен задължителните знания свързани с програмирането на PHP и работата с MySQL база данни, в книгата ще намерите множество примери, в които последователно и с подробни обяснения са разгледани полезни проекти от практиката – такива с които се сблъсква практически всеки PHP програмист.

Отделено е нужното внимание и на начините за оптимизация на PHP кода, настройването на PHP интерпретатора, използването на шаблони, SSL, работа с поща, Mp3 файлове, RSS, както и на техниките за защита от спам и хакери. Разгледани са и няколко популярни проекти, написани на PHP – WordPress, форум phpBB3 и Joomla!. Ще се научите как да защитите вашия код от несан­кционирано копиране и разпространение.

Част „Практика на програмирането“ е ориентирана към постъпковото разработване на множество полезни за практиката проекти. Подробните примери ще ви научат как самостоятелно да разработите CMS система за блог, публична галерия, книга за гости, панел за администриране, брояч на посещенията на страниците от сайта, да добавяте анкети и гласувания на сайта и т.н. – необходими и полезни допълнения към всеки съвременен сайт.

За начинаещите програмисти е предназначена глава, в която са представени основите на HTML, знания без които не може никой PHP програмист.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „PHP 7 & MySQL – практическо програмиране“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.