Photoshop трикове за дизайнери

19.99 лв.

Код: 9789546563217 Категория:
Издател: АлексСофт
Номер: 7385

Описание

Може би работите по нов проект и се нуждаете от малко вдъхновение или просто от бърза справка, за да разберете как да направите онзи страхотен ефект, който ще бъде довършителният щрих на последното ви творение. Каквото и да ви трябва, тази книга може да ви помогне по много начини. Едно от най-трудните неща на това да сте дизайнери е измислянето на добра идея. Следващото предизвикателство е осъществяването на тази идея. Настоящата книга не само ще бъде източник на идеи, но и ще ви покаже как да ги осъществявате стъпка по стъпка. Дори можете да комбинирате множество ефекти, за да създавате други, по-интересни резултати – корицата на книгата е създадена чрез комбиниране на поне половин дузина от описаните вътре техники.

Кори е написал тази книга за работещи дизайнери и за всички, които просто желаят да направят своите проекти по-невероятни. Всеки урок представлява самостоятелна техника или мини-проект, така че не е наложително да четете книгата последователно. Просто намерете онова, което ви харесва, и действайте. Като допълнителен бонус можете да си изтеглите и всички изображения, използвани в книгата, за да следвате упражненията. Това е всичко, което ви хареса в книгите „Down & Dirty“, като сега е събрано в мъничък формат, така че да можете да правите бързи справки за най-различни ефекти.

Кори Баркър е авторът на поредицата бестселъри „Photoshop Down & Dirty Tricks for Designers“ и редовен сътрудник на списание „Photoshop User“. Той е един от „хората с Photoshop“ в популярното видеопредаване „Photoshop User TV“, както и инструктор на събития на живо като Световната конференция за „Photoshop“ и „Adobe MAX“. Кори също е и основателят на „Photoshop Master FX“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Photoshop трикове за дизайнери“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.