Adobe Premiere Pro CC (release 2015): Официален курс на Adobe Systems + DVD

29.99 лв.

Код: 9789546563200 Категория: Номер: 6975

Описание

Най-бързият, най-лесният и най-задълбочен начин за усвояване на „Adobe Premiere Pro CC“ (2015).

Научете се да редактирате видеоклипове в „Adobe Premiere Pro CC“ (2015) и да извличате максималното от вашата работа. Създайте проект от начало до край и разберете как да подреждате медийни материали, да добавяте звук, да създавате преходи, да слагате заглавия и да добавяте ефекти. Пренесете вашия проект на следващото ниво, като изчиствате и смесвате звуци, създавате композитни материали, коригирате цветовете, използвайки разширени техники за редактиране, управляване на проекти, експортиране и много други неща.

Официалният курс на „Adobe Systems“ – световната бестселърна поредица от практически самоучители за софтуер, ви позволява да научите бързо и лесно функциите на съответния програмен продукт на „Adobe“. Тя ви предлага това, което не може да предложи никоя друга книга или програма за обучение – официален учебен курс от „Adobe Systems Inc.“, разработен от експертите на „Adobe“.

„Adobe Premiere Pro CC (release 2015): Официален курс на Adobe Systems + DVD“ съдържа 18 урока. Книгата обхваща основните теми за усвояване на „Adobe Premiere Pro CC“ и осигурява многобройни съвети и техники, които ще ви помогнат да работите по-продуктивно с програмата. Можете да прочетете цялата книга последователно от началото до края или да изберете само тези уроци, които ви интересуват.

От какво се нуждаете, за да ползвате тази книга: от програмата „Adobe Premiere Pro CC“ за Windows или Mac OS (софтуерът не е включен в комплект с книгата).
Официалният курс на „Adobe Systems“ не заменя документацията, поддръжката, актуализациите и други ползи от използването на регистрирана версия на „Adobe Premiere Pro CC“.
В комплект със самоучителя е включен DVD-ROM с файлове към уроците за Windows и Mac OS.

„Adobe Premiere Pro CC (release 2015): Официален курс на Adobe Systems + DVD“ е без съмнение най-добрият учебен материал на пазара. Включено е всичко, от което се нуждаете, за да усвоите програмата: ясни обяснения, указания стъпка по стъпка и файлове за практически проекти.“
Барбара Байндър, сертифициран преподавател по продуктите на „Adobe Rocky Mountain Training“

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Adobe Premiere Pro CC (release 2015): Официален курс на Adobe Systems + DVD“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.