Наръчник на начинаещия дизайнер. Дизайн и типографски принципи за неспециалисти

24.95 лв.

Код: 9789548898843 Категория:
Издател: Асеневци
Номер: 8882

Описание

Четвърто издание

Научете принципите на дизайна и типографията от автора на серията книги за неспециалисти, отпечатани в повече от 800 000 екземпляра по цял свят.

В ръцете си държите резултата от дългогодишния опит на един от най-добрите автори на компютърна литература. Новото, четвърто издание на “Наръчник на начинаещия дизайнер” е основополагащо ръководство за всеки, който има отношение към дизайна, работата с шрифт и предпечатната подготовка.

В продължение на почти 20 години, с присъщия си разбираем и достъпен стил, Робин обяснява изумително простите правила на добрия дизайн и логиката, стояща зад тези правила. С помощта на многобройните конкретни примери (повече от 250) вие ще научите кое оформление изглежда най-добре (и защо) и ще тръгнете по своя път на дизайнерско развитие. Елегантният подход на обучение на Робин е превърнало легиони начинаещи в уверени, наложили се специалисти.

Без значение дали работите с Windows или Mac OS, дали сте начинаещ оформител или опитен графичен дизайнер, книгата ще стане извор за вашето вдъхновение. В нея ще намерите отговори на многобройните въпроси и главоблъсканици, с които неизменно ще се сблъскате навлизайки в дебрите на дизайна.

Ако искате вашите печатни материали да изглеждат по-добре, но не знаете как да го постигнете, или да научите повече за дизайна, но не разполагате нито с време нито с възможности, то тази книга е за вас.

От този полезен наръчник ще научите:

четирите основни правила на дизайна, лежащи в основата на всеки дизайнерски проект
специфични трикове при оформление на диплянки, флаери, визитки, бюлетини, брошури, бланки и други печатни материали
принципи и съвети за работа с цвят и шрифт
как хармонично да комбинирате шрифтовете за постигане на максимален ефект
какво прави едно оформление да изглежда професионално.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Наръчник на начинаещия дизайнер. Дизайн и типографски принципи за неспециалисти“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.