Да опитомиш сокол

17.99 лв.

Страници: 416
Корица: Мека
Език: Български
Година: 2017

Код: 9789546558084 Категория:
Издател: Бард
Номер: 14830

Описание

2032 г. … Сингапур, Камбоджа, Съединените щати, Шотландия, Франция, Англия, България. По дирята на времето, назад към историята на четири рода, от които произхожда психиатърът със сложна идентичност Франк, белязан от сокол с мистична сила, с интелект, достоен да промени модерната история на Великобритания.

Многопланов разказ за предците от родовете на майка му в три Българии, паметта за рода на баба му по бащина линия от Марсилия и дядо му – горд шотландец от Единбург и потомствен масон. И всичко това, преплетено с днешния ден на семейството му в Лос Анджелис – с техните странности, стремления, любови, разочарования и вълнения…

Един необикновен мъж със съдбовен белег на рамото, съчетал упоритостта и креативността на българите, оригиналността на французите и благородството на шотландците в свят с фантастични възможности и провокации. Мъж в очакване на развръзката на една трудна любов…
______________________________________

Невяна е родена и израснала в България. Тя е кандидат на историческите науки, била е преподавател, журналист на свободна практика, сценарист и филмов продуцент в Холивуд.

Невяна е представител на поколението професионалисти, чиято специфика на работа ги отвежда по всички краища света. Последователно живее и работи в България, Англия, Съединените щати и Сингапур, където създава първия си роман.
Понастоящем дели времето си между Лос Анджелис и София.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Да опитомиш сокол“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.