Всеки мой дъх

15.99 лв.

Страници: 224
Корица: Мека
Език: Български
Година: 2018

Код: 9789543894956 Категория:
Издател: Ера
Номер: 19800

Описание

Хроникьорът на човешката душа Никълъс Спаркс е ненадминат в умението си да разказва необикновените истории на обикновените хора. Във „Всеки мой дъх“ той ни напомня, че любовта е много повече от копнеж на сърцето. Тя е въздухът, който изпълва съществуването ни.

Хоуп Андерсън е на кръстопът. Животът й не поема в посоката, която е очаквала. Тя решава да прекара една седмица в семейната вила в Сънсет Бийч, Северна Каролина, за да подготви къщата за продажба и да размисли за бъдещето си.

Тру Уолс никога не е бил в Америка, но едно писмо го води в Сънсет Бийч. Писмо от човек, който твърди, че е негов баща. Тру се надява да снеме булото на мистериозност, което обгражда живота на майка му и спомените, загубени с нейната смърт. Когато пътищата на Хоуп и Тру се пресичат, привличането между тях е непонятно и наелектризиращо. Чувствата им обаче ще предизвикат буря, която ще помрачи надеждите за безоблачно щастие.

***

Никълъс Спаркс е автор на „Един ден, един живот“, „Виж ме“, „С дъх на канела“, „Последна песен“. Много от книгите му са адаптирани за филми.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Всеки мой дъх“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.