Разстоянието помежду ни

15.00 лв.

Страници: 216
Корица: Мека
Език: Български
Година: 2019

Код: 9789543574155 Категории: ,
Издател: Емас
Номер: 21624

Описание

С пари не се купува добро първо впечатление

Кейман Мейърс, наскоро навършила тревожните седемнайсет, изучава богаташите – един вид личен социален експеримент – и дългогодишните наблюдения говорят за едно – те стават само да харчат пари за безполезни работи. Например, за порцелановите кукли в магазина на майка ѝ.

Ксандър Спенс влиза в магазина на госпожа Мейърс със задача да избере кукла за подарък на баба си и още от пръв поглед Кейман го слага в раздела „абсурдно богат“. Очарователен е и проявява разбиране към нея, както никой досега, ала тя е достатъчно умна да знае, че интересът му бързо ще се изпари. „Богатите страдат от сериозен дефицит на вниманието“ – това предупреждение на майка ѝ се е забило като пирон в мозъка ѝ. Но колкото и да се старае да отблъсне Ксандър, младият мъж стиска зъби… И с огромно учудване Кейман си дава сметка, че всъщност ѝ се иска той да остане.
Очакванията на майка ѝ, отговорността, която изпитва към нея, неясното минало, страшното бъдеще… всичко това тежи от години върху мислите и раменете на тийнейджърката и тя трудно намира баланса. А сега и толкова неочакваните чувства към момче, паднало сякаш от друга планета… И то от породата на подозрителните свръхзаможни! Това вече идва в повече!

Ксандър обаче, с постоянство и внимание, е напът да докаже, че богатството не е недостатък на характера. И точно в този момент Кейман открива как парите играят още по-голяма роля във взаимоотношенията им.

При толкова пречки по пътя ще извървят ли разстоянието помежду им?

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Разстоянието помежду ни“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.