Песента на хляба

14.90 лв.

Страници: 280
Корица: Мека
Език: Български
Година: 2018

Код: 9789542826972 Категории: ,
Издател: Сиела
Номер: 19287

Описание

Ако работиш прекалено много и обичаш прекалено малко, песента на хляба ще те спаси…

Лоис Клари работи във високотехнологична компания, която се е устремила към създаването на съвсем истински роботи, които да помагат на хората. Тя обича това, което прави, и е готова да се труди 24 часа в денонощието, за да надмогне предизвикателствата. Или поне така си мисли. Защото в един момент осъзнава, че е изтощена и самотна, а единственият ѝ човешки контакт е с двама братя от странно малко магазинче, които ѝ доставят вълшебно вкусна вечеря.

Но в един момент те трябва спешно да заминат. И оставят на Лоис подарък, който ще промени живота ѝ – култура за правене на техния магически хляб, наследство от древната им родина, обвито в митове. И тя трябва да направи всичко възможно, за да опази културата жива – да я храни, да ѝ пуска музика, да чуе песента ѝ в съня си… и да се научи да прави истински хляб с нея. Хляб с душа.

Лоис не умее да готви, но е готова да приеме това ново предизвикателство. Тя построява своя собствена пещ и започва да експериментира. И скоро открива, че древното изкуство да пече хляб ѝ носи истинско удоволствие.

Предстои ѝ да открие нов свят с различни правила. Ще получи възможност да се присъедини към тайнствена организация, която владее вълшебни тайни. И песента на хляба ще я води към любовта и щастието.

 

Превод: Паулина Мичева

Дизайнер на корица: Златина Зарева

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Песента на хляба“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.