Детето

18.00 лв.

Страници: 392
Корица: Мека
Език: Български
Година: 2019

Код: 9786191643059 Категории: ,
Издател: Ентусиаст
Номер: 21575

Описание

Заплетен сюжет и разказвач, които ще ви хипнотизират… тази книга ще взриви мозъка ви.
Oprah.com
Перфектна да запълни мрачната празнина, останала след „Момичето от влака“.
Glamour
Напрегната, омагьосваща и грабваща вниманието.
Лий Чайлд

 

Сред развалините на разрушена стара къща в Лондон е открит малък скелет, заровен там от години. Този случай разпалва интереса на журналистката Кейт Уотърс. Малцина обръщат внимание на кратката статия във вечерния вестник, която тя пише, но обсебена от тази мистерия, младата жена не спира да си задава въпроса: Кое е бебето от развалините?

Опитвайки се да разплете загадката, тя стига до връзката ѝ с престъпление, разтърсило града преди десетилетия: новородено било откраднато от родилното отделение на местната болница и никога не било намерено. Майката и бащата били смазани от загубата.

Кейт е все по-привлечена от миналото на хората, замесени в мистериозните събития. И скоро се оказва пазителка на неочаквани тайни – за една жена тази история е напомняне за най-лошите дни в нейния живот, за друга е истински кошмар, заплашващ да срути целия ѝ свят, а за трета – връщане към срамно събитие, което всячески се опитва да забрави. Разкъсвана между това, което може и което не може да сподели с околните, Кейт със сигурност знае едно – историята на детето ще бъде разказана.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Детето“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.