Гробище за домашни любимци

18.99 лв.

Страници: 512
Корица: Мека
Език: Български
Година: 2008

Код: 9789545859854 Категории: ,
Издател: Бард
Номер: 17117

Описание

Понякога е по-добре да си мъртъв… Новият дом на семейство Крийд е идеален. Всичко в живота им се нарежда перфектно. А когато нещо изглежда твърде хубаво, за да е истина, обикновено се оказва така. В в близката гора се крие смразяваща кръвта сила по-ужасяваща от самата смърт… и далеч по-могъща.

Понякога е по-добре да си мъртъв…

Когато семейство Крийд се премества да живее в красива стара къща в провинциален Мейн, всичко изглежда твърде хубаво, за да е истина: бащата – лекар, красива съпруга, очарователна дъщеричка, сладко бебе момченце – а сега и този идиличен дом. Като семейство те имат всичко… чак до гальовната котка.

Но в близката гора се крие смразяваща кръвта сила по-ужасяваща от самата смърт… и далеч по-могъща.

Стивън Кинг е уникален и въздействащ писател, чиито многобройни бестселъри са синоним на съвременните романи на ужаса за милиони почитатели навсякъде по света. Той е автор на повече от трийсет книги, всяка от които е световен бестселър. Накратко – той е всепризнатият Крал на психотрилъра!

Публикуваният през 1983 г. роман „Гробище за домашни любимци“ отдавна вече е сред класиките в хорър жанра и едно от емблематичните произведения на Кинг. През 1984 г. книгата печели Световната награда за фентъзи, а през 1989 г. е филмирана.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Гробище за домашни любимци“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.