Спайдърмен – Вражеска атака

15.00 лв.

Страници: 328
Корица: Мека
Език: Български
Година: 2019

Код: 9789542829386 Категории: ,
Издател: Сиела
Номер: 21429

Описание

Вражеска атака на Дейвид Лис е официалната, одобрена от Marvel предистория на компютърната игра Spider-man. Hostile Takeover.

Романът представлява едно изпълнено с екшън препускане из митологията на Спайдърмен, в която феновете и на комиксите, и на филмите, и на игрите ще срещнат отново някои от своите любими герои и злодеи.

Питър Паркър здраво се е оплел в собствените си мрежи. От една страна – той се опитва да напредне в работата си като учен, но от друга – трябва да изпълнява своя дълг като защитник на Ню Йорк от бандити, маниаци и злодеи в ролята на костюмирания супергерой Спайдърмен. А приятелката му Мери прави своите първи опити в разследващата журналистика и това също му създава проблеми, защото сама излага живота си в опасност.

На Питър ще му се наложи да се изправи пред ново огромно предизвикателство, след като в града се завръща Уилсън Фиск, по-известен като Кингпин – брутален мафиотски бос, могъщ бизнесмен и един от най-големите врагове на Спайдърмен. В същото време по улиците броди и друга заплаха – появил се е двойник на супергероя, който върши злини и се опитва да го злепостави по всякакъв начин.

Превод от английски: Камен Велчев

Художествена адаптация на корица: Фиделия Косева

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Спайдърмен – Вражеска атака“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.