Орденът на асасините: Братството

12.99 лв.

Код: 9789543891283 Категории: ,
Издател: Ера
Номер: 3791

Описание

„Поемам към черното сърце на една корумпирана империя, за да залича моите врагове. Но Рим не е построен за един ден и няма да бъде разрушен от един единствен човек. Аз съм Ецио Аудиторе да Фиренце. Непобедим съм, защото съм посветен в традицията на асасините.”

От могъщия и разкошен Рим е останал само спомен. Сега градът тъне в разруха и кръв под безскрупулното управление на Чезаре Борджия. По-подъл и жесток от баща си, Папата, той насажда политически интриги и религиозни вражди. Целта му е да сложи ръка на цяла Италия…

Само един човек може да освободи Рим от неговата тирания – Ецио Аудиторе. Лидер на Ордена на Асасините, той повежда своето братство на поход срещу Борджиите и техните корумпирани поддръжници.
Но времената са коварни и заговорите са навсякъде – дори в редиците на братството.

Вторият роман на Оливър Боудън по култовата серия компютърни игри Assassin’s Creed ни отвежда на епично пътешествие из мистериозния свят на най-смелите бойци – безпощадните асасини.
Assassin’s Creed: Brotherhood е един от най-значимите и дългоочаквани проекти за 2010 г. и е носител на наградата „Най-добрa екшън игра“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Орденът на асасините: Братството“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.