Херцогинята

15.99 лв.

Страници: 288
Корица: Мекa
Език: Български
Година: 2017

Код: 9789546557896 Категория:
Издател: Бард
Номер: 14087

Описание

Осиротяла Предадена Непоколебима!

От пищния замък до нищетата… Ще успее ли да се върне на върха?!
Анжелик Лейтъм израства във великолепен замък под грижите на любящия си баща, херцога на Уестърфилд. Но след смъртта му полубратът на Анжелик брутално я прогонва.

Красивата осемнайсетгодишна девойка трябва да се бори сама за оцеляването си. Тя заминава за Париж, където спасява от улицата млада проститутка, жертва на жесток тормоз. И внезапно й хрумва идея: да отвори елегантен дом за удоволствия.
Анжелик създава „Будоара“ – сензационно заведение, където се събират могъщи мъже, тайни страсти и красиви изтънчени жени. Но дали този живот на ръба на скандала ще є позволи да си възвърне законното място в света?…

Великолепен роман! Чудесен пример за истинския живот. Не може винаги да печелиш. Трябва да се съсредоточиш върху истински важните неща.
www.goodreads.com

––––––-

Чета Стийл вече цял живот и трябва да споделя, че наистина успях да се свържа с тази героиня – нейната болка и страданието, което изпитва. Но успях също така да усетя и нейните радост и щастие. Стийл е свършила великолепна работа с този образ и тя успя от страниците на книгата да скочи направо в сърцето ми. От самото начало бях изцяло увлечена от романа и сърцето ми се скъса, когато свърши.

Читателко мнение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Херцогинята“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.