Толтекското изкуство на живота и смъртта

20.00 лв.

Описание

От: Дон Мигел Руис , Барбара Емрис
Страници: 432
Корица: Мекa
Език: Български
Година: 2017
Издателство: Кибеа

Невероятен нов шедьовър на обичания духовен учител и автор на феноменалния международен бестселър „Четирите споразумения“. Дон Мигел Руис, известен в целия свят със своята неподправеност, дълбока проницателност и мъдрост, сега повежда читателя в мистично лично пътешествие, извисяващо се до още по-високо ниво на духовното учение и съзнаването.

През 2002 г. дон Мигел Руис претърпява почти фатален инфаркт и девет седмици е в кома, на ръба на смъртта. Пътуването, което предприема, докато пребивава между този свят и отвъдното, е сърцевината на този автобиографичен роман – дълбок и мистичен разказ за духовната борба. Докато тялото му лежи в безсъзнание, Руис пътува в сънищата си и среща хората, идеите и събитията, които са го оформили, осветлявайки вечната борба между живота – непреходната енергия и истина, и смъртта – материята и субективното знание, в която всички участваме.

„Толтекското изкуство на живота и смъртта“ дава достъп до ума на един търсещ майстор, предлагайки неповторим и интимен поглед към развитието на душата. В кулминацията на продължилото цял живот учене Руис споделя съкровените тайни на уникалното си сърце и ум, призовавайки ни да вникнем в прозренията на толтекската мъдрост, които са същината на трансформацията и свободата.

–––––––-

ДОН МИГЕЛ РУИС е автор на международния бестселър Четирите споразумения, Овладяване на любовта и Гласът на знанието и е съавтор на Петото споразумение. Книгите му са преведени на десетки езици.
Той е посветил живота си на споделянето на мъдростта на древната толтекска култура чрез книги, лекции и пътувания до свещени места по целия свят.
За информация относно настоящите програми, предлагани от дон Мигел Руис и учениците му, посетете www.miguelruiz.com.

БАРБАРА ЕМРИС е духовен учител и автор на Червената глина на Бурунди: как открих Бог, музиката и себе си.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Толтекското изкуство на живота и смъртта“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.