Ако мога да дам само един съвет

17.95 лв.

Страници: 352
Корица: Мека
Език: Български
Година: 2017

Код: 9789542617532 Категория:
Издател: Хермес
Номер: 14753

Описание

В този сборник авторът описва срещите си с популярни и успели хора от сферата на политиката, бизнеса, изкуството, духовността, шоубизнеса, спорта. Всички те са известни не само с таланта и постиженията си, но и с обществения си принос и благотворителна дейност.

Представените в книгата личности споделят най-важния житейски урок, който са усвоили. Кратките истории покриват богат спектър от човешкия опит и душевност, обобщени в ценни съвети: от препоръката на президента Бил Клинтън да забелязваме и уважаваме всеки човек, когото срещаме, до вярата в християнските ценности на приключенеца Беър Грилс, от британския хумор на актьора Джъд Лоу („Ако ще закъсняваш, наслади се на закъснението.“) до забележителния характер на оцелялата от Холокоста Лили Ебърт („Винаги използвайте възможно най-пълноценно това, което имате, колкото и малко да е то“).

Духовити, проникновени или дори изненадващи, съветите в тази книга вдъхновяват и провокират емоции и размисъл. Те ни напомнят, че всеки ден пред нас се откриват възможности не само да реализираме себе си, но и да направим света по-добро място за живеене.

Ако търсите вдъхновение или полезни житейски съвети, препоръчвам тази книга.
Ричард Брансън

––––––-

Това определено е най-красивата книга, която съм чел тази година. Няма никакво съмнение, че от нея ще си набавите вдъхновение, мотивация и енергия, за да може да се гмурнете в проектите си с повече увереност. Тук ще научите най-добрите съвети и миговете на прозрение на някои от най-успешните професионалисти в сферата на науката, техниката, политиката, спорта, изкуството и пр. Приятно четене!

Читателско мнение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ако мога да дам само един съвет“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.