Мъдростта на несигурността

  • Автор:9786190106722

„Не желая да създавам впечатлението, че „Мъдростта на несигурността“ е ръководство по будизъм за начинаещи – далеч съм от това намерение. Уотс целенасочено надгражда размислите си в посока на определен набор от трудносмилаеми концепти, организирани най-вече около централната идея, че не съществува индивидуален его-Аз. В съответствие с вътрешното си разделениение сме разделили света на вътрешен и външен опит. Приемаме  като  аксиома  своята  обособеност, без да  осъзнаваме, че съществува само една реалност.“, Дипак Чопра

Алън Уотс
 е един от най-големите авторитети в областта на източната мъдрост. Именно той в средата на миналия век хвърля мост между Запада и Изтока, запознавайки западния читател с източната философия и култура. Алън Уотс е познавач както на дзен будизма, така и на индийските и китайските духовни традиции като цяло. „Мъдростта на несигурността“ е едно от най-успешните заглавия на Уотс, доказало своята непреходна стойност.

Характеристики +
Автор:
Алън Уотс
Страници:
160
Издателство:
Изток-Запад
Корица:
Твърди
Година:
2020
Език:
Български
ISBN:
9786190106722
Доставка +

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди” или "Еконт"  в рамките на работното време на куриерските фирми.  

Срок за доставка – 3-5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” или "Еконт" обслужват по график.

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

 

Минимална цена на поръчка – 8,00 лв

Плащане с наложен платеж или банков превод!

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни!

Доставка за страната до арес със "Спиди" :3.50 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Спиди": 3.00 лв.

Доставка за страната до арес със "Еконт": 4.90 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Еконт": 3.50 лв.

Безплата доставка над 50.00 лв.

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.