Котешки истории

  • Автор:Деница Райкова

Какво ли щеше да се случи, ако котките можеха да горовят... разберете от книгата на Деница Райкова

 

Деница Райкова ни потапя в мяукащи и мъркащи истории, които ще ни усмихнат, а краят ще ни се иска да е все по-далеч.

Характеристики +
Автор:
Деница Райкова
Страници:
118
Издателство:
Фама 1
Корица:
Мека
Година:
2020
Език:
Български
ISBN:
9786192180393
Подробно описание +

Когато започнах да пиша това, казах на Гелето:

„Ще пиша книга за теб.“

Той ме погледна ококорено и рече: „Мърррр...“  Иначе казано – съгласи се. И само дето не каза: „Ама ти още ли не си я написала?“

„А за мен? – погледна ме Джеси с невероятните си зелени очи. – Мен ще ме има ли в книгата?“

„Да, разбира се, че те има и теб – ти си много важен в тази история – успокоих го. – Нали ти възпита Гелето.“

Като чу това, Джеси замърка блажено и после заспа, гушнал Гелето. Вярно, тази книга наистина стана повече за Гелето, но, надявам се, разбрахте много неща и за Джеси – котарака-аристократ с най-хубавите зелени очи на света.

Разбира се, разговорът беше въображаем – те ми казаха всичко това само с поглед. Колкото и да са невероятни, още не могат да говорят – макар че един от човеците се опитва да ги научи и Джеси веднъж почти каза „мама“. Опитите продължават... и кой знае, може пък някой ден...

Деница Райкова е преводач от английски език и страстен читател. Благодарение на нея българската публика успява да се запознае с обичаните поредици, някои от тях и с не по-малко популярни екраницазии: „Игрите на глада“ и „Монк“. Сред заглавията преведени от нея са всички исторически романи на Филипа Грегъри. Почти във всички големи издателства може да намерите преводите на най-известните световни автори от Деница Райкова.

Доставка +

Доставка

 

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 3 до 5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

 

Плащане с наложен платеж или банков превод!

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни! 

Доставката се изчислява автоматично от системата на куриерска фирма „Спиди”.

Ориентировачната цена на доставка до офис на „Спиди3.40 лева.

Ориентировачната цена на доставка до адрес със „Спиди4.20 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

Тази сума може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, както и населеното място на получателя.

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

 

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.