Корабът „Делфин“

  • Автор:Марк Хадън

Чудесният му нов роман на Марк Хадън „Корабът „Делфин“ – приключенско пътуване между древността и настоящето, е още една стъпка в изненадваща трансформация.

Марк Хадън е автор на световния бестселър „Странна случка с куче през нощта“, с награда „Гардиън“ и номинация за награда „Букър“. Чудесният му нов роман „Корабът „Делфин“ – приключенско пътуване между древността и настоящето, е още една стъпка в изненадваща трансформация.

Мъж, летящ до Уинчестър с бременната съпруга на свой приятел в малкия си самолет, губи ориентация в облак. Той и спътничката му загиват, но дъщерята, Анжелика, се ражда там, в катастрофата. Тя е върната при баща си, богат ексцентрик и още по-ексцентричен в мъката си. Действието е низ от истории – за момиче, търсещо начин да избяга от опустошеното си тяло. Вече на 16 години, привикнала да си съчинява истории в своята самота, тя си представя паралелен на живота ѝ разказ – с мъглива граница между мечта и реалност. Хадън обединява романтичната замечтаност на романа с наелектризиращи събития: корабокрушения, бягства и бойни сцени.  

 

Характеристики +
Автор:
Марк Хадън
Страници:
416
Издателство:
Унискорп
Корица:
Мека
Година:
2020
Език:
Български
ISBN:
9789543305070
Подробно описание +

МАРК ХАДЪН е известен английски новелист, поет, карикатурист и абстрактен художник. Носител на две награди BAFTA. Работил е включително за Sunday Telegraph и The Guardian, както и като сценарист за BBC. Българските читатели го познават като автор на романа „Червената къща“, както и на „Странна случка с куче през нощта“ – първия му бестселър, прочетен от милиони по света, с който придобива световна известност и затвърждава така характерния си органичен и убедителен, необикновен разказвателен стил.

Доставка +

Доставка

 

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 3 до 5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

 

Плащане с наложен платеж или банков превод!

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни! 

Доставката се изчислява автоматично от системата на куриерска фирма „Спиди”.

Ориентировачната цена на доставка до офис на „Спиди3.40 лева.

Ориентировачната цена на доставка до адрес със „Спиди4.20 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

Тази сума може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, както и населеното място на получателя.

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

 

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.