Истинската българска история

  • Автор:Павел Серафимов

Настоящата книга цели да покаже, че официалната ни история е невярна, че е безумие да се свиваме и изчезваме тихо и че трябва отново да си възвърнем националната гордост и достойнство. Без тях всеки народ е обречен на смърт. Без гордост и достойнство няма желание нито за борба, нито за живот.


А ние имаме с какво да се гордеем. Наследници сме на героичните траки, възпети в "Илиада". Нашите деди са създателите на първата европейска цивилизация, на първата писменост. Предците ни са тези, които разпространяват организираното земеделие и скотовъдство от Балканите до Британските острови и Скандинавия. Да не забравяме и подвига на Тервел и неговите бойци, спрели страшната арабска агресия в Европа в началото на VIII век. Ние с право заслужаваме уважение и признателност, не трохи от трапезата на богатите народи.

Характеристики +
Автор:
Павел Серафимов
Страници:
338
Корица:
Твърда
Година:
2020
Език:
Български
ISBN:
9789548628761
Доставка +

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди” или "Еконт"  в рамките на работното време на куриерските фирми.  

Срок за доставка – 3-5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” или "Еконт" обслужват по график.

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

 

Минимална цена на поръчка – 8,00 лв

Плащане с наложен платеж или банков превод!

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни!

Доставка за страната до арес със "Спиди" :3.50 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Спиди": 3.00 лв.

Доставка за страната до арес със "Еконт": 4.90 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Еконт": 3.50 лв.

Безплата доставка над 50.00 лв.

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.