Хербология

  • Автор:2010013655

Хербологията е сравнително нова наука, която изучава всички аспекти на проблема с плевелите, с цел да разработи и усъвършенства методите и средствата  за борба с тях. През последните десетилетия тя се утвърди като една от най-динамичните и най-важните агрономически науки в света.

Aвторски колектив от дългогодишни учени херболози – преподаватели в АУ-Пловдив, както и на по-млади и перспективни научни работници. Авторският колектив е в състам: проф. д-р Тоньо Тонев, проф. д-р Мая Димитрова, проф. д-р Щелияна Калинова, проф. д-р Иван Жалнов, доц. д-р Илиян Желязков, проф. д-р Андон Василев, доц. д-р Мирослав Титянов, гл. ас. Аньо Митков и гл. ас. Мариян Янев.

Обемът на книгата е около 500 страници и освен текста,  включва и цветно приложение с най-широко разпространените у нас плевели по културните растения.

В раздела за химична борба авторите ще представят най-новите хербициди за контрол на плевелната растителност.

Изданието е предназначено освен за студентите в АУ-Пловдив и в  другите аграрни висши учебни заведения у нас, но най-вече за земеделските производители в България – зърнопроизводители и други.

66,00 лв. 59,40 лв.
Характеристики +
Автор:
Колектив
Издателство:
Виденов & син
Корица:
Мека
Година:
2020
Език:
Български
ISBN:
2010013655
Доставка +

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди” или "Еконт"  в рамките на работното време на куриерските фирми.  

Срок за доставка – 3-5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” или "Еконт" обслужват по график.

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

 

Минимална цена на поръчка – 8,00 лв

Плащане с наложен платеж или банков превод!

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни!

Доставка за страната до арес със "Спиди" :3.50 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Спиди": 3.00 лв.

Доставка за страната до арес със "Еконт": 4.90 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Еконт": 3.50 лв.

Безплата доставка над 50.00 лв.

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.