Хербология

  • Автор:2010013655

Хербологията е сравнително нова наука, която изучава всички аспекти на проблема с плевелите, с цел да разработи и усъвършенства методите и средствата  за борба с тях. През последните десетилетия тя се утвърди като една от най-динамичните и най-важните агрономически науки в света.

Aвторски колектив от дългогодишни учени херболози – преподаватели в АУ-Пловдив, както и на по-млади и перспективни научни работници. Авторският колектив е в състам: проф. д-р Тоньо Тонев, проф. д-р Мая Димитрова, проф. д-р Щелияна Калинова, проф. д-р Иван Жалнов, доц. д-р Илиян Желязков, проф. д-р Андон Василев, доц. д-р Мирослав Титянов, гл. ас. Аньо Митков и гл. ас. Мариян Янев.

Обемът на книгата е около 500 страници и освен текста,  включва и цветно приложение с най-широко разпространените у нас плевели по културните растения.

В раздела за химична борба авторите ще представят най-новите хербициди за контрол на плевелната растителност.

Изданието е предназначено освен за студентите в АУ-Пловдив и в  другите аграрни висши учебни заведения у нас, но най-вече за земеделските производители в България – зърнопроизводители и други.

Характеристики +
Автор:
Колектив
Издателство:
Виденов & син
Корица:
Мека
Година:
2020
Език:
Български
ISBN:
2010013655
Доставка +

Доставка

 

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 3 до 5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

 

Плащане с наложен платеж или банков превод!

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни! 

Доставката се изчислява автоматично от системата на куриерска фирма „Спиди”.

Ориентировачната цена на доставка до офис на „Спиди3.40 лева.

Ориентировачната цена на доставка до адрес със „Спиди4.20 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

Тази сума може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, както и населеното място на получателя.

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

 

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.